Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Igreja Batista da Lagoinha - A

Igreja Batista da Lagoinha - A, Igreja Batista da Lagoinha tarafından geliştirilen bir Android uygulamasıdır. Bu, Yardımcı Programlar ve Araçlar kategorisine girer ve ücretsiz olarak sunulmaktadır. Uygulama, topluluk üyelerinin Lagoinha etkinlikleriyle bağlantıda kalmasını ve katılımını sağlamak için çeşitli özellikler sunmaktadır.

Igreja Batista da Lagoinha - A ile kullanıcılar, Lagoinha'daki en son gelişmelerden kolayca haberdar olabilirler. Yakınlardaki kiliseleri ve hücreleri bulabilir, kurslara ve etkinliklere kaydolabilir ve hatta yolculuğa katılabilirler. Kilise üyeleri, kişisel bilgilerini güncelleme, hücrelerini kaydetme ve hücre toplantı raporunu kaydetme gibi ek kolaylıklara sahiptir.

Uygulamanın vurgulardan biri, Lagoinha Portalı, Lagoinha Sistemi, YouTube kanalı ve Super Radyo ve TV'nin yayınlarının sorunsuz entegrasyonudur. Bu entegrasyon, kullanıcıların Lagoinha'nın sunduğu geniş kaynaklara ve içeriğe kolay erişimini sağlar.

Genel olarak, Igreja Batista da Lagoinha - A, topluluk üyeleri için Lagoinha'nın etkinlikleri hakkında bağlantı kurmalarını, katılım sağlamalarını ve bilgilendirilmelerini sağlayan kapsamlı bir platform sunar. Kullanıcı dostu arayüzü ve çeşitli özellikleriyle, bu uygulama Lagoinha ile ilişkili herkes için değerli bir araçtır.

Program diğer dillerde mevcuttur

Igreja Batista da Lagoinha - A Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.0.0

(0)
  • Güvenlik Durumu

Igreja Batista da Lagoinha - A hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Igreja Batista da Lagoinha - A denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam